34ste fit20 studio in Breda

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Fit20 Breda franchisenemer Yoran van Dalsum

De 34ste fit20 studio is geopend in Breda. De studio bevindt zich aan de Marksingel 2a, zijstraat van de hoofdwinkelstraat van Breda. De studio is ook uitstekend bereikbaar voor al het kantoorpersoneel in Breda. Er is een gratis parkeren faciliteit. Eigenaar is Yoran van Dalsum. Yoran was al PT-er voordat hij besloot zich bij fit20 aan te sluiten. Drukbezette professionals, managers en ondernemers, maar ook mensen die persoonlijke aandacht en begeleiding zoeken om  fitter en gezonder te worden, iedereen is welkom bij fit20 Breda.
fit in 20 minuten per week

fit20 is dè personal training formule van deze tijd, met zowel een out-company als in-company oplossing. Onlangs won fit20 de innovatieprijs van de NFV.
Klanten worden in 20 minuten per week onder persoonlijke begeleiding op afspraak intensief getraind, zonder te hoeven omkleden, want de ruimte is airco gekoeld waardoor je niet zweet. Door de effectieve, innovatieve trainingsmethode is 20 minuten per week voldoende om binnen 3 maanden tot merkbare en meetbare resultaten te komen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise