Bagels & Beans opent lunchzaak in Stedelijk Museum Den Bosch

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Bagels & Beans zal begin 2016 een nieuwe lunchzaak openen in het voormalig Stedelijk Museum den Bosch aan de hofvijver van het Paleiskwartier. Sietse van den Berg en Laurens Dekkers zullen hier de leiding krijgen. In 2005 openden zij hun Bagels & Beans aan de Hooge Steenweg. Zij wonnen in 2007 en 2013 de AD Koffietest met de Bagels & Beans-koffie. Zij zullen in deze nieuwe zaak in het Stedelijk Museum deze prijswinnende koffie aanbieden aan de consument.

Oprichter van Bagels & Beans Ronald Bakker vertelt: “Den Bosch is momenteel onze kleinste locatie. Dus de wens om uit te breiden ligt er langer. Dat was op de huidige locatie niet mogelijk en dus zochten we naar een tweede vestiging. Met superbarista’s Sietse en Laurens, die al twee keer de AD Koffietest wonnen, weet ik zeker dat dit een bijzondere Bagels & Beans gaat worden.”

De Bagels & Beans zaak vestigt zich bij de paleisbrug. Het gaat om een monumentaal gebouw dat stamt uit 1951. Tot 2012 zat hier het Stedelijk Museum. Momenteel is het eigendom van EETNL. EETNL heeft het pand omgetoverd naar een markthal waar onder andere streekproducten worden verkocht. Ongeveer 35 tot 40 gasten kunnen straks terecht in het Paleiskwartier, maar mogelijk wordt deze ruimte uitgebreid met een klein terras. Bakker: “Het Paleiskwartier is een buurt met veel initiatieven op het gebied van food. Bagels & Beans is hier echt op z’n plek.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website