Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Betalingen via derdengeldenrekening: extra bescherming voor kopers én verkopers van campers

Vanaf 1 november is de franchiseorganisatie Motorhome Depot Nederland overgestapt op GreatYouPaid, een nieuw en veilig digitaal betaalsysteem. Dit betekent dat we onze klanten, zowel degenen die campers verkopen als degenen die ze kopen, een gegarandeerd veilige en makkelijke manier bieden om digitaal te betalen.

Bij de aanschaf van een tweedehands camper zijn grote bedragen gemoeid. Zowel de koper als de verkoper willen zekerheid. Daarom verlopen de betalingen via een derdengeldenrekening onder toezicht van De Nederlandse Bank. Hierbij wordt het “vierogenprincipe” toegepast. De identificatie van de verkoper en de betaling door de koper zijn eenvoudig. Het aankoopbedrag wordt op de derdengeldenrekening vastgehouden, totdat de koper akkoord gaat met het vrijgeven van het koopbedrag.

Voor de koper is het voordeel een gegarandeerde levering van de camper of je geld terug en voor de verkoper is het voordeel een 100% zekerheid van betaling na succesvolle overdracht van de camper.

Elke Motorhome Depot-franchisenemer die als campermakelaar in zijn regio werkt, heeft een eigen account bij GreatYouPaid. Hiermee kan de campermakelaar de betaling gemakkelijk volgen. Wanneer de camper wordt overgedragen aan de nieuwe eigenaar, kan de koper simpelweg de vrijgeefcode invoeren in het account van de campermakelaar om de aankoop definitief te maken. Het aankoopbedrag wordt dan veilig via GreatYouPaid aan de verkoper betaald. Het is een handige en betrouwbare manier om de betaling af te ronden.

Franchisen bij Motorhome Depot

Motorhome Depot biedt enthousiaste ondernemers de kans om deel uit te maken van hun succesverhaal door franchisenemer te worden. Deze franchisemogelijkheid biedt een bewezen zakelijk model, waarbij je als zelfstandig ondernemer in je regio kunt werken en je eigen werkschema kunt bepalen. Daarnaast kun je rekenen op sterke ondersteuning van het centrale hoofdkantoor, inclusief commerciële en administratieve assistentie. Als onderdeel van een internationale organisatie profiteer je van jarenlange ervaring en een voorsprong in de internationale markt.
Motorhome Depot zoekt momenteel naar nieuwe franchisenemers in verschillende regio’s. Als je droomt van je eigen bedrijf en een affiniteit hebt met de campermarkt, is dit de kans waar je naar op zoek bent.

Wil jij meer weten over franchisen bij Motorhome Depot? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Motorhome Depot

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Motorhome Depot

×