Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Doppio Espresso wint European Coffee Award

De koffie-experts van Doppio Espresso hebben 28 november jl. de European Coffee Award voor ‘’Best Coffee Chain – Benelux’’ in ontvangst genomen. Deze prijs werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse European Coffee Symposium in Parijs. Meer dan 400 koffieprofessionals waren aanwezig op het congres.

Enkele weken geleden werd al bekend dat Doppio was genomineerd voor de prijs. Met het winnen van de award heeft de formule andere genomineerden als Starbucks, Coffee Company en Bagels & Beans achter zich gelaten. De awardwinnaar wordt geselecteerd door stemmen van meer dan 10.000 kenners uit de koffie- en foodindustrie in Europa.

De oprichters van Doppio Espresso kregen beiden de ‘’Outstanding Controbution to the European Coffee Industry Award’’ overhandigd. Peter van Eijl (links op de foto) en Jonathan Teoh (rechts op de foto) zijn erg trots op de awards. ‘’We bedanken alle mensen die ons de afgelopen jaren gesteund hebben en in ons geloven. Deze prijs is het resultaat van superveel werk door alle mensen die bij Doppio Espresso betrokken zijn! Franchisenemers, medewerkers en ons hoofdkantoorteam, allemaal super bedankt. Er zijn veel mooie bedrijven die hier winnen en we zijn erg vereerd dat we daar tussen staan.’’