Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Family en Foodmaster op de Noord-Hollandse Horecabeurs

De Noord-Hollandse Horecabeurs vind dit jaar plaats op 21 & 22 maart in Alkmaar. Franchiseformules Family en Foodmaster zijn dit jaar aanwezig op de beurs. Vanuit een uitgebreide stand hebben de formules als doel om de aanwezige te informeren over de mogelijkheden van franchise bij beide formules. Zowel Family en Foodmaster zijn beide onderdeel van het formulehuis FHC Formulebeheer. Twee dagen lang kunnen duizenden bezoekers kijken, proeven en ervaren.

Op de beurs vind u naast streetfood ook andere horeca en food concepten . Uiteraard ontbreken de formules Family en Foodmaster niet op de beurs. Family is een franchise fastserviceformule waar iedereen in een ongedwongen sfeer terecht kan voor een hapje en drankje. Families, vrienden, collega’s en gasten die alleen komen worden warm verwelkomd en een plek geboden die net als thuis voelt. Een aansprekende formule die de cafetaria met fastcasual dining combineert. Hier voelen gasten van alle leeftijden zich thuis en genieten van de producten en het gemak. Foodmaster is een oer-Hollandse cafetaria in een modern jasje. De formule viert de klassieke Hollandse snacks, zoals de frikandel en de kroket, door echt goede kwaliteit te bieden. Foodmaster franchise staat voor kwaliteit. Daarom werkt Foodmaster uitsluitend met a-merken. Daarbij krijg je als ondernemer 20% keuzevrijheid. Zo kun je huisgemaakte of lokale gerechten toevoegen.

Zou u graag de stand van Family en foodmaster willen bezoeken, bestel dan nu de speciale inspiratiekaarten via hallo@fhc-formulebeheer.nl

 

×