General Manager van Jamin, Maarten Steinkamp, schuift aan bij Wilfred Genee op Het Nationale Franchise Congres

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Maarten Steinkamp is een rasondernemer. Steinkamp is eigenaar van Priority Lane Group en heeft belangen in MultiVlaai, CNR Records Belgie, CrepeAffaire en Damn Good Tosti’s. Steinkamp werd bekend door zijn rol als jurylid in de Duitse talentenjacht  My name is, de Duitse variant van Idols.

Steinkamp liet in een interview met de Volkskrant weten: ‘Ik durf wel te zeggen dat ik betrokken was bij het succes van Total Touch, Kane en Volumia.’

Na zijn zakelijke muziek carrière kocht hij MultiVlaai & Jamin. ‘Net als in de muziekindustrie gaat het in franchiseland om hits,’ onderstreept Steinkamp. ‘Eigenlijk was het ons werk om artiesten beroemd en populair te maken. Het klinkt misschien gek, maar bij snoep werkt het net zo. Alles begint bij het liedje. Als het liedje niet klopt, wordt het nooit een hit’, aldus Steinkamp tegenover de Volkskrant.

Volgens de rasondernemer gaat het sinds twee jaar weer goed met snoepformule Jamin. ‘Al onze franchisehouders hebben groeicijfers van tussen de 5 en 10 procent. Dat is in de huidige winkelstraat echt een prestatie.’ Hoe Steinkamp dit gerealiseerd heeft en hoe MultiVlaai en Jamin de stijgende lijn blijven voortzetten zal allemaal ter sprake komen aan tafel bij Wilfred Genee op het franchisecongres.

Wilt u zich inschrijven voor Het Nationale Franchise Congres? Klik dan hier.

Deelname aan het franchisecongres is uitsluitend voor franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.

FLYNTH_250x87

MKBadviseursVISMA_150x36ABN-AMRO-logologo_Ludwig-Van-Dam-advocaten

 

 

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website