Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het is bijna zo ver: franchisebeurs Onderneem ‘t!

06 september 2022

franchisebeurs_onderneem_t

De jaarlijkse Franchisebeurs Onderneem ‘t! heeft bijna alle stands gevuld. Ruim 60 formules en 10 specialisten zullen op vrijdag 23 en zaterdag 24 september in Nijkerk klaarstaan voor de (door-)startende ondernemer. De Franchisebeurs Onderneem ‘t! is ieder jaar de grootste ontmoetingsplek voor franchiseformules en franchise-kandidaten.

Word wijzer op de franchisebeurs

Denk je er al een tijdje over om een onderneming te starten? Of heb je ooit ondernomen en ‘kriebelt’ het weer? Twijfel je over een eigen zaak of een franchiseonderneming? Wil je weten wat er allemaal bij komt kijken als je gaat franchisen? Wat zijn de voor- en nadelen enzovoort? Dan zit je op de beurs helemaal goed!

Drie verschillende pleinen

Op de beurs staan ruim 60 formules en 10 specialisten. De franchiseformules zijn uit alle branches: Van food tot retail en van sport tot dienstverlening. Ook dit jaar is er weer een groot horecaplein waar je kennis kan maken met bekende formules als Anne&Max, De Beren, Chocolate Company, Taco Mundo, Doppio Espresso en nog vele andere. Verder is er een experienceplein met 9 pop-upstores en foodtrucks van o.a. New York Pizza, FEBO en Filta Environmental. Hier kan je de look & feel van de formules beleven. Ook is er een dienstverlenersplein waar je kunt praten met 17 verschillende formules. Denk aan Husse, Makelaar voor een uur, Straetus, Maaltijd Thuis enzovoort.

Specialisten en seminars

Naast franchiseformules staat er ook een tiental specialisten voor je klaar die je kunnen helpen met o.a. algemeen en juridisch advies. In de seminarruimte draait een uitgebreid seminarprogramma dat je de hele dag door gratis bij kan wonen. Thema’s die aan bod komen zijn o.a. hoe start je als franchisenemer, wat is crowdfunding, wat zijn de juridische aspecten waar ik op moet letten, enzovoort. Aan het woord komen vele gastsprekers van onder andere de Nederlandse Franchise Vereniging en gerenommeerde advocatenkantoren.

Klik hier om te de volledige lijst deelnemers te zien.

Klik hier om je gratis kaart aan te vragen.

Graag tot ziens op de beurs!

Openingstijden 2022
Vrij. 23 september 10:00 – 16.00 uur
Zat. 24 september 10:00 – 16.00 uur

Locatie
Berencamperweg 12, Nijkerk
Klik hier voor route (Google Maps)

Parkeren is gratis.

×