Interview Annemiek van der Voort – Bodymince Maren Kessel

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Franchiser Annemiek van der Voort vertelt, dat zij zelf ook heeft geworsteld met het probleem van gewichtstoename en afvallen. Ze is daarmee ervaringsdeskundige, en vanuit die ervaring heeft zij gekozen voor Bodymince, om dames maar regelmatig ook heren met dit probleem te begeleiden.

Zij doet dit sinds 2 jaar, in haar vestiging in Maren-Kessel, in de landelijke en intieme Brabantse omgeving.  Sinds juni 2010 werkt zij samen met een collega en inmiddels is de praktijk dagelijks geopend.  Er zijn concrete plannen voor uitbreiding met een tweede behandelruimte en aanvullende diensten op het gebied van beauty en wellness.

De huidige activiteiten,  het Bodymince-concept, bestaat o.a. uit een gefaseerd B-on-Balance proteïnedieet met maaltijdvervangers gecombineerd met endermologiebehandelingen, d.w.z. bindweefselmassage voor huidversteviging, betere doorbloeding en verwijderen van vet en afvalstoffen. Onderdeel van de opleiding is de bediening van het massageapparaat. Daarnaast zijn vooral inzet, inlevingsvermogen en enthousiasme belangrijke factoren! Annemiek: ‘Indien men alleen maar een potje pillen of een doosje producten wil hebben om af te vallen is men bij Bodymince niet aan het juiste adres. Wij coachen in een volledig traject en gaan voor blijvend resultaat.’

dinsdag 1 maart 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise