Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kipperij Arnhem heeft de deuren geopend

31 januari 2024

23 januari jl. hebben Rémy en Rachid officieel de deuren van Kipperij Arnhem geopend in winkelcentrum de Lely. De opening was een enorm succes en ze kunnen niet wachten om iedereen in hun vestiging te ontvangen.

Remy: “We kijken er enorm naar uit om iedereen in Arnhem blij te maken met onze heerlijke producten. Wat onze vestiging zo uniek maakt, is dat we maar liefst 25 zitplaatsen hebben waar klanten hun maaltijd of broodje kunnen opeten. Daarnaast kan je natuurlijk ook een maaltijd meenemen naar huis.” Er zijn meerdere redenen waarom deze ondernemers hebben gekozen voor Kipperij. Rachid: “De voornaamste reden is het bewezen bedrijfsmodel. Dit vermindert het risico van het starten van een nieuw bedrijf omdat je kunt profiteren van franchise concept. Het volledig kunnen aanbieden van Halal producten i.c.m. een jong concept met enorm veel potentie was voor ons doorslaggevend. ”

Een tip vanuit de ondernemers: Zorg ervoor dat je precies weet waar je instapt en met wie je in zee gaat. Een goede samenwerking tussen franchisenemer en franchisegever kan alleen slagen als er wederzijds vertrouwen is. Toets dit goed vooraf en spreek met alle franchisenemers van de formule.

Groei jij met ons mee?

Wij zoeken enthousiaste ondernemers die met ons mee willen groeien. Heb jij een liefde voor lekker eten en vind jij het belangrijk om klanten blij te maken? Dan zoeken wij jou! Je opent al een Kipperij in 11 stappen!

1. Invullen van het franchise contactformulier
2. Je ontvangt onze franchisebrochure
3. We nemen telefonisch contact op
4. Inplannen van een persoonlijk gesprek
5. Een dagje meedraaien in een vestiging
6. Zodra er een match is, zullen we de benodigde overeenkomsten tekenen
7. Locatie vastleggen
8. Marktonderzoek & ondernemersplan
9. Financieringsaanvraag
10. Uitgebreide training & opleiding
11. Verbouwing & feestelijke opening

Heb jij interesse om franchisepartner te worden bij Kipperij? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×