Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kipperij opent in oktober 7e vestiging in Tilburg

28 september 2023

Kipperij heeft goed nieuws: op dinsdag 24 oktober opent Kipperij Tilburg haar deuren. Mohamed El Yakoubi gaat deze vestiging runnen. Mohamed is geen onbekende in de horecabranche, zo neemt hij de ervaring mee die hij in de loop der jaren heeft opgedaan als restaurantmanager bij de Burger King en als assistent-manager bij de Albert Heijn. Voordat zijn vestiging opengaat, zal hij intensief gaan meelopen bij een andere vestiging zodat hij direct goed van start gaan. Mohamed heeft nu al enorm veel zin om zijn eigen zaak te gaan openen in Tilburg, daarom heeft hij zich al volledig verdiept in het assortiment van Kipperij zodat hij alle toekomstige klanten een goed advies kan geven.

“Ik heb bewust gekozen voor een franchiseonderneming, omdat dit de mogelijkheid biedt om te werken met een bewezen en goed doordachte formule. Een franchise formule is vaak grondig geanalyseerd en verfijnd door experts. Bovendien is er het voordeel van gezamenlijke reclamecampagnes voor alle vestigingen, wat bijdraagt aan een grotere naamsbekendheid en daarmee aan het succes van de individuele franchiseonderneming. Het gesprek met Maud, eigenaresse van Kipperij, was doorslaggevend. Haar ambitie en visie op ondernemen in de voedingsbranche, waarbij ze streeft naar een zo inclusief mogelijke afzetmarkt, spraken mij bijzonder aan en overtuigde mij van de keuze voor dit franchise concept.” aldus Mohamed.

Deze 7e Kipperij vestiging gaat zich bevinden in Winkelcentrum Heyhoef. Dit winkelcentrum leent zich perfect voor een Kipperij! Dit bekende winkelcentrum van stadsdeel Reeshof heeft een lange historie, gratis parkeergelegenheid en leuke evenementen. Momenteel wordt het pand helemaal verbouwd zodat we er weer een mooie vestiging van kunnen maken. Bekijk hier de 3D video van de vestiging in Tilburg.

Benieuwd naar de mogelijkheden om jou eigen Kipperij vestiging te openen? Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan via onderstaand formulier.

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×