Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Maak jouw ondernemersdromen waar bij Anne&Max

Op woensdagmiddag 29 mei opent Anne&Max Amsterdam Oostenburg haar deuren voor een inspirerend franchise-event. In een middag word je ondergedompeld in de gastvrije en duurzame wereld van Anne&Max. Of je nu je hart al verloren hebt aan onze mooie formule, of nog zoekt naar jouw vorm van ondernemerschap, we vertellen je graag meer.

Wobbe van Zoelen, eigenaar en bedenker van Anne&Max neemt je mee op een reis door de wereld van bio en direct trade koffie, waarbij onze heerlijke producten natuurlijk geproefd worden. Luister naar het succesvolle Anne&Max-verhaal, van start tot 29 goedlopende vestigingen, en de mogelijkheden om franchisenemer te worden. Ook is er ruimte om vragen te stellen en in gesprek te gaan met ervaren Anne&Max-ondernemers.

In Amsterdam hebben we mogelijkheden voor enthousiaste franchisenemers. Van het overnemen van een bestaande vestiging tot een nieuwe Anne&Max. Samen gaan we het horeca-avontuur aan. Dit is je kans om deel uit te maken van het succesvolle Anne&Max concept. Maak jij jouw droom waar? Meld je aan via franchise@annemax.nl of https://www.annemax.nl/franchise.

Ontvang gratis meer informatie over Anne&Max

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Anne&Max

×