Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Na 247DRANK stapt ook Gall & Gall over op thuisbezorging

dranken bezorgeb

Gall & Gall is begonnen met een pilot in de Pijp in Amsterdam waarbij consumenten versneld producten vanuit de winkel thuisbezorgd krijgen. Het doel van de pilot is om de bestelling per fiets binnen een uur bij de consument te bezorgen.

Het bezorgen van drank lijkt hiermee een trend te worden. 247DRANK is zelfs een pure bezorgservice zonder winkels. Ander belangrijk verschil met Gall & Gall is dat 247DRANK 24 uur per dag bezorgt terwijl Gall & Gall tot 22.00 uur bezorgt.

CEO Pieter Saman van Gall & Gall geeft aan dat Gall & Gall de fysieke winkels de basis gaan vormen van de snelle bezorgservice. De bestellingen worden verzameld en verstuurd vanuit de fysieke winkels.

Gall & Gall heeft een app ontwikkeld voor de bezorgpilot. Het assortiment dat Gall & Gall bestaat uit een selectie van likeuren, champagne, wijnen, alcoholvrije dranken en cadeaus.

Naast de eigen website is 247DRANK is ook te bestellen op Takeaway.com, Thuisbezorgd.nl, Deliveroo.nl, Ubereats.com, Food.Bolt.eu, Just-eat.nl, 123bezorgd.nl. Consumenten kunnen ook gebruik maken van de ‘247DRANK app.’ Legitimatie kan gemakkelijk via de website, app of centrale klantenservice.

Ontvang gratis meer informatie over 247DRANK

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

247DRANK

×