Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe CEO Bart’s Retail

Herbert Schalkwijk wordt per 1 oktober a.s. CEO van Bart’s Retail, bekend van de franchiseformule Bakker Bart. Schalkwijk volgt daarmee Bert Bargboer op. Bargboer bekleedt de functie sinds 1 oktober 2011 en liet begin dit jaar intern al weten dat hij ging stoppen.

“Schalkwijk heeft ruime ervaring in retail en franchising bij onder meer C1000 en als CEO van Brainwash,” aldus Johan Lokhorst, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Bart’s Retail.

“In de afgelopen 3 jaar heeft Bert een stevige bijdrage geleverd aan de Bakker Bart-keten. Eerder dit jaar heeft Bert te kennen geven Bakker Bart in het najaar te willen verlaten. Hij draagt nu de eindverantwoordelijkheid over aan Herbert Schalkwijk, maar blijft op ons verzoek beschikbaar voor advies. Wij verwachten dat het beleid dat onder Bert samen met het managementteam en commissarissen is neergezet onder leiding van Herbert krachtig wordt voortgezet,” aldus Lokhorst.

Schalkwijk kijkt er erg naar uit om bij Bart’s Retail aan de slag te gaan. “Met mijn broer heb ik een eigen C1000 gehad en later heb ik voor C1000 het succesvolle C1000 brood & bake off concept ontwikkeld en geïntroduceerd. Ik beschouw deze stap als een terugkeer naar de food retail. Er is een goed fundament en een heldere strategie voor de komende jaren geformuleerd. Aan mij nu de uitdaging om samen met het team en de ondernemers van Bakker Bart de formule en de keten verder te versterken.”

Bakker Bart staat bekend als sterke retailformule. Deze week werd de franchiseformule weer verkozen tot de Beste Winkelketen 2014 in de categorie Food to go.