Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Select Plus Sneek geopend

Select Plus
Per 01 mei 2011 is Martin Westra gestart als vestigingsmanager van zijn eigen Select Plus vestiging te Sneek.

Wie is Martin?
Martin Westra heeft als vertegenwoordiger ruime ervaring in de Payroll branche, in uitzenden, werving en selectie binnen de bouw en beveiligingswezen, en heeft zo jaren samen gewerkt met UWV, Gemeente en uitzendbureaus.

Martin: ”Wat ik mooi vind aan dit werk is dat je altijd met mensen bezig bent, of dat nou werkgevers of werknemers zijn. Het is voor mij een uitdaging om voor beide partijen het juiste aanbod aan te kunnen bieden.”

Waarom Select Plus?
Martin: Select Plus is een unieke, moderne en krachtige formule binnen de uitzendbranche die zich heeft gespecialiseerd in de diensten: uitzenden, payrollen en recruitment services. Deze organisatie en unieke formule spreken mij erg aan vanwege het open karakter en de mogelijkheid om een “eigen” bedrijf te starten met een fantastische back office partner, Payroll Select.”

Select Plus Sneek
Martin: Select Plus Sneek onderscheidt zich op het gebied van ervaring, service, prijs, betrokkenheid én klantvriendelijkheid. Het maakt bovendien niet uit of u bij ons uitzendkrachten aanvraagt, flexrecruiters inhuurt of uw huidige medewerkersbestand volledig op de payroll zet. Wij hebben op elke vraag een compleet antwoord.

dinsdag 10 mei 2011.