Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

TV-opnames tijdens Franchisebeurs Onderneem ‘t!

Z Broadcasting gaat in de maand november wederom een special uitzenden op RTL Z; Next Level Franchise’. In verschillende rubrieken gaat de verslaggever in gesprek met ondernemers die aan de hand van succesvolle formules hun verhaal vertellen. De redactie nodigt kennispartners uit die hun expertise willen delen wat betreft het Franchise concept binnen Nederland.

Tevens kijkt onafhankelijk deskundige, Tim Hazekamp (De Nationale Franchise Gids) naar de laatste ontwikkelingen binnen de branche, onderbouwd met feiten en cijfers. Wij zullen aanwezig zijn op de Franchisebeurs Onderneem ‘t en zullen daar opnames maken.

Onderwerpen van gesprek, onder andere:
  • Is er nog meer innovatie nodig nu de samenleving zo rap verander?
  • Hoe formules tegenwoordig zorgen voor expansie en nieuwe franchisenemers?
  • Als formule meerwaarde bieden voor je ondernemers in een tijdperk waar alles relatief eenvoudig online te regelen is. c.q. relevant blijven?
  • De aankomende franchise-wetgeving en de (commerciële) gevolgen daarvan voor de formules?

Indien beide partijen groen licht geven word u binnen het traject naar de uitzending volledig begeleid. Er worden manuren berekend voor nieuwsredactie, cameraploeg en montage. Je ontvangt daarnaast een ‘social snack’ om deze uitzending aan te kondigen binnen uw netwerk, na afloop krijgen de sprekers het materiaal rechtenvrij aangeleverd voor eigen gebruik. Belangrijk: Het gaat om kennis delen, jouw verhaal vertellen. Het moet geen advertorial worden, dan is dit niet het juiste medium.

De eerste bedrijven hebben zich reeds aangemeld. Heb jij ook een ‘Next Level Franchise’ formule neem dan contact op met eindredacteur John Kerster via j.kerster@nextleveltv.nl / 06 23 89 70 04 óf breng een bezoek op het Media Park te Hilversum.

×