Vital 4 Skool zoekt catering ondernemer in Nijkerk

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Vital 4 Skool is momenteel hard op zoek naar een ondernemer in de regio van Nijkerk. De formule richt er op om gezonde kantines te openen op middelbare scholen. De visie is dat scholieren die gezond eten, beter presteren. Voor het Corlear College in Nijkerk is Vital 4 Skool op zoek naar een ondernemer die dit voor deze school wil realiseren.

“We zien dat onze Vital 4 Skool kantines een ontmoetingsplek vormen voor scholieren, en dat ze steeds meer gezondere keuzes maken, wanneer ze daartoe de mogelijkheid krijgen”, aldus franchise manager Michel Rietman. “Elke dag bakken we ons ambachtelijke brood vers af en beleggen we dit rijkelijk met allerlei lekkernijen welke aansluiten bij de Richtlijnen van de Gezondere Kantines.”

Dagelijks komen er zo’n 2.000 leerlingen bij Vital 4 Skool eten en drinken volgens Rietman. De ondernemers die zich aansluiten zien het als een uitdaging om de vaak kieskeurige leerlingen iets lekkers voor te schotelen binnen hun budget. Ook fruit en zuivel wordt tegenwoordig veel gekozen door de leerlingen.

Vanaf maandag 14 augustus gaat de vestiging van start. Als franchisenemer van Vital 4 Skool werk je in een dynamische omgeving met ruime ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Interesse in deze of een andere vestiging?

Klik hier voor meer informatie en kom direct in contact met de formule.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.