Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

247DRANK zoekt franchisenemers!

10 januari 2022
247DRANK is een franchiseformule die zowel alcoholische als (non)-alcoholische dranken aan huis bezorgd. Momenteel worden bestellingen tot vroeg in de ochtend geleverd. Het doel is om in de toekomst 24 uur per dag bestellingen bij klanten thuis te leveren.

247DRANK streeft ernaar bestellingen zo snel mogelijk bij de klant aan huis af te leveren. Tijdens dit proces staan service en kwaliteit centraal. Klanten kunnen een bestelling plaatsen via diverse online platformen. De bestelling wordt via een centrale klantenservice gecontroleerd. Na goedkeuring ontvangt de franchisenemer de bestelling via een online device. Het is nu aan de franchisenemer om de bestelling zo snel mogelijk, in goede staat bij de klant aan huis af te leveren.

Jouw voordeel

De inkoop van jouw voorraad wordt door 247DRANK uit handen genomen. Als franchisenemer kan je je dus volledig focussen op het bezorgen van de bestellingen. De voorraad wordt middels een geautomatiseerd IT-systeem aangevuld. Daarnaast kies je als franchisenemer zelf of je bestellingen gaat bezorgen óf dat jij hiervoor bezorgers inhuurt. Bovendien krijgt de franchisenemer hulp vanuit 247DRANK bij het leasen van een bestelbus.

Franchisenemer worden?

Met het oog op de toekomst wenst 247DRANK haar dienstverlening uit te breiden naar verschillende regio’s in Nederland. Hiervoor zoekt de organisatie franchisenemers. 247DRANK zoekt ondernemers die voor kwaliteit gaan: snelle levering en klantgerichtheid. Het is belangrijk dat de franchisenemer ervoor zorgt dat de activiteiten van 247DRANK 7 dagen per week geleverd kunnen worden. De franchisenemer is vrij om zelf te bepalen hoe hij deze dagen invult met betrekking tot personeel.

Ontvang gratis meer informatie over 247DRANK

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

247DRANK

×