Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakkerij Schellens opent 25e franchise

schellens
Eind november opent Bakkerij Schellens haar 25e franchisewinkel. Met de drie winkels  in eigen beheer komt het totale aantal vestigingen neer op 28 bakkerijen. De bakker is actief in de regio’s van Eindhoven, Tilburg en Nijmegen.

De franchiseformule is al bijna 75 jaar actief. De recentelijke groei wordt mede mogelijk gemaakt door investeringsmaatschappij Between Europe B.V. Sinds 1 oktober 2013 heeft deze partij een belang in Bakkerij Schellens. De investeringsmaatschappij is aangetrokken door Schellens om het bedrijf verder te laten groeien en de marktpositie te verstevigen.

‘’Bakkerij Schellens heeft een uitdagende groeipotentie. Zeker als je ziet wat de organisatie de afgelopen twee jaar heeft weten te realiseren in de huidige economische conjunctuur’’’, meent Fabian Hendrix, investmentmanager bij In Between Europe. ‘’Ons doel is gericht op een intrinsieke waardecreatie door middel van een gezonde en strategische groei. Hierbij worden de kernwaarden van Bakkerij Schellens gewaarborgd.’’