Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Beurs Onderneem ‘t! wordt verplaatst naar 2021

Stichting Onderneem ‘t!, de organisator van de jaarlijkse franchisebeurs, heeft besloten dat de franchisebeurs dit jaar niet doorgaat. De beurs stond gepland voor 24 en 25 september. Omdat het niet duidelijk is hoelang de coronacrisis nog standhoudt, is er besloten om de beurs naar het najaar van 2021 te verplaatsen.

De stichting heeft aangegeven dat deze keuze meerdere oorzaken had. Medeorganisator Tom Barten geeft aan:
‘’Dit was een moeilijk besluit. We hebben de laatste tijd veel vragen ontvangen van zowel standhouders als bezoekers over de veiligheidsmaatregelen op de beursvloer. We hebben ons uiterste best gedaan om te voldoen aan alle gestelde maatregelen en de aanwezigen een veilig gevoel te kunnen geven. Echter zijn er de laatste weken veel ontwikkelingen geweest in de politiek en media, waardoor veel standhouders het risico niet wilden nemen. Als organisatie hebben we hier natuurlijk uiterste begrip voor. Hierdoor werd het onder andere moeilijk om dit jaar een kwalitatief hoogwaardige beurs neer te zetten.”

De organisatoren geven aan de extra tijd te gaan gebruiken om in het najaar van 2021 een uitzonderlijk goede beurs neer te zetten. ‘’We zijn nu aan het kijken naar de laatste weken van september 2021. We hebben het volste vertrouwen dat we dan weer een succesvolle beurs kunnen organiseren’’, zegt Barten.

×