Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bezoek gratis de Franchisebeurs Onderneem ‘t!

Aanstaande donderdag en vrijdag (19/20 april) vindt de franchisebeurs Onderneem ‘t! plaats in de Loods in Nijkerk. De plattegrond is goed gevuld met standhouders uit uiteenlopende branches, zoals makelaardij, pakketverzending, food & horeca, telefoonreparatie en zorg. Bekijk hier de deelnemerslijst met alle standhouders.

Proeven van formules
“We hebben dit jaar meer verzoeken gekregen van standhouders die iets extra’s willen doen”, aldus Tom Barten van De Nationale Franchise Gids, medeorganisator van Onderneem ‘t!. ”Kom letterlijk proeven van diverse formules, zoals FEBO, Fortune Coffee, Broodje Ben, Daisy’s Ice, Coffee & More, Kwalitaria, uwTopslijter en Frozen Yogurt Benelux. Zij delen eten en/of drinken uit. Een lekker en leukere manier om in aanraking te komen met een formule is er haast niet.”

Vol programma
Op beide beursdagen is er een vol seminarprogramma met seminars die gratis te bezoeken zijn. Enkele onderwerpen zijn: Duurzaam groeien in de markt van promotionele artikelen, Wat gaat er allemaal voor u veranderen door de nieuwe privacy wetgeving? en Alles wat u als beginnend ondernemer moet weten. Op donderdag om 14.00 uur verzorgt Harry Piekema (de bekende Albert Heijn manager van de reclames) een presentatie over Lichaamstaal, communicatie en ondernemerschap. Bekijk hier het volledige seminarprogramma.

Op de foto!
Als u eenmaal binnen bent, dan kunt u op de foto bij Mooze. “Iedere bezoeker aan de franchisebeurs is belangrijk en iedere bezoeker willen we iets leuks meegeven. Loop over onze rode loper en laat je vastleggen op de gevoelige plaat. Alleen of met je collega’s, zakelijk of gezellig, wat jij wilt. De foto sturen we na afloop van de beurs als aandenken aan je op. Leuk voor op kantoor of thuis”, aldus de woordvoerder van Mooze.

Vraag & Aanbod wand
Op de beurs is voor het eerst een Vraag & Aanbod wand aanwezig, hierop worden nieuw te openen en ter overname vestigingen getoond. “En wanneer je interesse hebt in een vestiging dan kan men via een iPad direct informatie aanvragen”, aldus Barten.

Gratis kaarten
De Franchisebeurs Onderneem ‘t! vindt plaats op donderdag 19 en vrijdag 20 april, van 10.00 – 17.00 uur in Nijkerk. Heeft u nog geen gratis entreekaarten? Bestel ze hier!

×