Blokker Holding lanceert Nextail Connect!

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Blokker

Blokker Holding, moederbedrijf van o.a. formules Blokker en Intertoys, heeft een online platform gelanceerd: ‘Nextail Connect!’. Via dit platform kunnen retailers en groothandels hun producten aanbieden in de webshops van de verschillende winkelketens. Nextail Connect! blijft in eerste instantie een platform voor grotere externe aanbieders. “Later kunnen we kijken of ook de zolderkamertjes interessant zijn”, aldus algemeen directeur Antoine Brouwer van Nextail tegen RetailWatching.

Blokker is de eerste formule die zijn webshop openstelt voor externe partijen. “Met Nextail Connect! kunnen wij ons assortiment nog sneller laten groeien en daarmee online beter aan de wensten van onze klanten voldoen.” In eerste instantie werkt de formule met enkele webshops die in dezelfde branche actief zijn. Later zullen er meerdere partijen toetreden.

Als klanten iets bestellen van een externe aanbieder, stuurt Nextail Connect! dit door naar de betreffende verkoper. De externe verkoper betaalt een commissie aan de Holding en neemt zelf de verzending en verdere service op zich.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website