Bruna en DHL gaan samenwerking aan

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Bruna gaat samen met DHL het netwerk van DHL Parcelshops uitbreiden. Hierdoor willen beide partijen zorgen dat meer huishoudens gebruik kunnen maken van een DHL Servicepunt in hun stad. Dit initiatief zal onder de naam ‘Bruna Hub’ gaan zorgen dat de kennis van Bruna, Sandd en DHL gebundeld worden.

Bruna zal een complete dienstverlening aan gaan bieden. Zo kunnen klanten pakketjes afleveren, ophalen en versturen. Wouter van Benten, CEO van DHL Parcel Benelux: “We zijn verheugd om de bestaande samenwerking met Bruna verdere invulling te geven en door bundeling van sterke merken voor nog meer service en gemak in de buurt te zorgen.”

Algemeen Directeur van Bruna Fred Zeegers is blij met de samenwerking. “De balans in de keten is voor een deel afhankelijk van de hoeveelheid traffic die we genereren. Gelukkig hebben we in DHL en Sandd partners gevonden met wie we een perfect systeem kunnen neerzetten.”

Begin 2017 zal Bruna beginnen met het introduceren van de servicebalies. De eerste winkels zullen dienen als pilotwinkels. Binnen twee jaar zullen alle Bruna winkels omgebouwd worden.

Is het franchisen bij Bruna iets voor u? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.