Bruna Zundert overgenomen door 22-jarige franchisenemer

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

(Copyright: De Internetbode)

Begin oktober is de 22-jarige Sven Jansen gestart als franchisenemer van Bruna in Zundert, dat meldde Boekblad onlangs. Dat hij de jongste Bruna-franchisenemer is heeft direct effect gehad. “De afgelopen tijd kwam er meer jonger publiek naar de winkel. Alle lokale media-aandacht heeft daar natuurlijk ook aan bijgedragen.”, aldus Jansen.

Jansen was al zes jaar werkzaam bij deze Bruna vestiging. De eigenaren Albert Stevense en René van Beurden besloten de winkel te verkopen door persoonlijke omstandigheden. ‘Het was al wel eens eerder ter sprake gekomen, toen ik stage liep in de Bruna tijdens mijn opleiding Detailhandel. De eigenaren wilden graag zekerheid dat de winkel in goede handen terecht kwam. Na het afronden van mijn opleiding werd dat in gang gezet.’, aldus Jansen.

Jansen kent de winkel dus al goed omdat hij hier al lang werkt. “Mijn werkzaamheden zijn nu uitgebreid met wat administratie, maar verder is er niet veel veranderd.”

Er zal ook niet veel veranderen in de winkel. Jansen kijkt wel naar een andere schapindeling, maar het uiterlijk van de winkel zal hetzelfde blijven. De openingstijden heeft hij wel verruimd en in het personeelsbestand zitten ook wat verschuivingen. De oude eigenaren staan ook één of twee dagen in de winkel, want dit was een van de voorwaarden die Bruna stelde aan de overname. ‘Ze vonden me eigenlijk te jong. Op deze manier is er nog ondersteuning in de winkel.’

Bron: www.boekblad.nl
Door: Mandy den Engelsman

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website