Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Pizzabakkers op franchisebeurs Onderneem ’t

Je eigen houtovenpizza-restaurant runnen is een unieke ervaring. Op de franchisebeurs Onderneem ’t 2019 – die plaatsvindt op donderdag 4 en vrijdag 5 april – geven we je alvast een voorproefje. Twee dagen lang presenteren De Pizzabakkers hier hun pizza & prosecco-concept in Virtual Reality en gaan ze op zoek naar franchisenemers die hun eigen De Pizzabakkers-restaurant willen starten.
Pizza & Prosecco

De Pizzabakkers staan bekend om hun ambachtelijke houtovenpizza’s met dunne bodem. Dankzij het authentieke Romeinse recept is de bodem lekker en krokant. Alle producten zijn huisgemaakt en bereid met verse ingrediënten. Naast pizza vind je ook antipasti en dolci op de kaart. Daar worden prosecco, cocktails, Italiaanse frisdrank en bier bij geschonken.

Je eigen houtovenpizza-restaurant

Franchiseformule De Pizzabakkers is op zoek naar franchisenemers die met dit sterke concept, verder willen groeien. Vanuit het hoofdkantoor krijg je alle ondersteuning op het gebied van inkoop van hoogwaardige Italiaanse ingrediënten, financiering, personeelszaken, marketing en training. Hierdoor kan de franchisenemer zich als restauranteigenaar voor de volle honderd procent richten op het in de watten leggen van de gasten, het aansturen van het team en natuurlijk het bakken van pizza’s.

Nieuwe locaties

De Pizzabakkers heeft inmiddels 18 restaurants, maar wil door heel Nederland restaurants openen. Daarom is De Pizzabakkers op zoek naar nieuwe locaties in grote en middelgrote steden in Nederland met de volgende kenmerken:

  • Oppervlak van minimaal 120 m²
  • Bij voorkeur een hoekpand
  • Met authentieke uitstraling
  • In een straat/buurt met leuke winkels en horeca
  • Met terras
×