Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Domino’s Pizza gaat mogelijk met drone bezorgen

Op 25 juni 2020 heeft Domino’s Pizza tests gedaan met het bezorgen met een drone. De drones zijn getest aan het strand van Zandvoort. Hiermee wil de pizzaketen inspelen op de stijgende behoefte van eten op alternatieve plekken.

‘’We testen met drones als toekomstige oplossing om op moeilijke of meer afgelegen plekken te komen, zoals op het water.’’ Aldus Marianne Kemps, een woordvoerster van Domino’s. Ook heeft Domino’s gemerkt dat het aantal bezorgbestellingen groeide naar boven de tachtig procent.

Domino’s Order Anywhere

Het nieuwe concept heet ‘’Domino’s Order Anywhere’’. Via dit nieuwe concept kan de consument pizza laten bezorgen op niet-standaard plekken zoals het strand of het park. Met behulp van GPS kan de bestelling precies worden afgeleverd op de locatie van de klant. Dit werd eerder al gedaan met e-bikes of scooters, maar nu wel de pizzaketen het dus ook met drones proberen.

‘’Wat ons betreft is de test op het Zandvoortse strand geslaagd en zien we deze vorm van bezorging als iets voor de nabije toekomst. Wanneer we daadwerkelijk met drones kunnen werken, hangt onder andere af van wetgeving.’’ Aldus Kemps.

[box]Wil je meer weten over franchisen bij Domino’s Pizza? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×