Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Donderdag 4 april a.s. Franchisebeurs 2019 van start

Op donderdag 4 april a.s. gaat de 16e editie van Franchisebeurs Onderneem ‘t! van start. Om 10 uur zullen de deuren geopend worden en staan er 65 franchiseformules klaar om u op te vangen. De formules zijn actief in diverse branches. Aanwezig zijn onder andere: Suittruck, Autohopper, Copper Branch, Subway, De Herbergier, Finovion, Shop for Geek, fit20 en Wayback Burgers. Ook staat er een uitgebreid aanbod aan specialisten om u te kunnen informeren over het ondernemerschap.

Kom proeven van verschillende concepten

Gedurende de beurs staan er tientallen franchiseformules uit de horeca klaar om al je vragen te beantwoorden over het ondernemerschap. “En dat onder het genot van hun heerlijke hapjes of drankjes. Kom dus letterlijk proeven van de verschillende formules. Zo zullen o.a. The Lebanese Sajeria, Subway, Limburgia en FEBO je voorzien van hun heerlijke gerechten”, aldus mede-organisator Tom Barten.

Ook formules in de dienstverlening staan klaar om je als bezoeker op te vangen. “Nieuw dit jaar is het Dienstverlenersplein. Zestien franchiseformules uit de dienstverlening zullen in een marktsetting als ware marktkoopmannen vechten om jouw aandacht. Altijd al je eigen fitness studio willen openen? Of oriënteer je om je aan te sluiten bij een administratiekantoor of wellicht op zoek naar een formule in de zorg? Op de Dienstverlenersmarkt staan formules uit deze branches en meer, die graag met jou in contact komen”, aldus organisator Tim Hazekamp.

Voor de deelnemerslijst, klik hier. Voor de plattegrond van de beurs, klik hier.

Programma

De beurs heeft een divers seminarprogramma. Zo zullen de Kamer van Koophandel, Ludwig & Van Dam advocaten en de Nederlandse Franchise Vereniging een seminar op de beurs geven en je voorlichten over het proces van het opstarten van jouw eigen (franchise) onderneming.

Tom Barten: “Het programma is verder goed gevuld met informatieve lezingen en workshops van ondernemers die door de wol geverfd zijn. Deze mannen en vrouwen vertellen je direct wat hun ervaringen uit de praktijk zijn. Super waardevol voor een startende ondernemer.” Zo zullen o.a. Ralf Jansen van Subway en Gerard van den Tweel van o.a. Albert Heijn en Etos, vertellen over hun ervaring als franchisenemer.

×