Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eazie viert tienjarige jubileum

Franchiseformule Eazie staat voor lekkere maaltijden, gemak, gezonder en bewuster leven. Inmiddels bestaat het snelgroeiende concept 10 jaar en dat wordt gevierd in alle 11 de franchisevestigingen.

Het idee ontstond in de studententijd van de broers Shengli en Shunli Huang. Zij vonden het toen lastig om ’s avonds een lekkere, gezonde en betaalbare maaltijd op tafel te krijgen. In 2005 ging de eerste vestiging met het betaalbare en toegankelijke food-concept open in de Breestraat te Leiden. Drie jaar later werd het tweede restaurant in Leiden geopend. Inmiddels heeft Eazie 11 franchisevestigingen in Amsterdam, Delft, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Zaandam.

Eazie heeft de ambitie om door te groeien naar 40 vestigingen in binnen en buitenland. De franchiseformule opende op 8 februari jl.  de 11e vestiging in Dordrecht en in maart zal het 12e restaurant haar deuren openen bij Hollands Spoor, te Den Haag.

De franchiseformule deelt het succes met gasten, door in de hele maand februari cadeaus weg te geven. Tevens kunnen gasten in het restaurant mee doen aan een loterij. Elke dag kunnen er prijzen gewonnen worden. Houd daarom de Facebookpagina van Eazie in de gaten voor meer informatie.