Eerste vestiging in Duitsland voor New York Pizza

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

NewYorkPizza3
New York Pizza heeft de eerste Duitse vestiging geopend. De primeur was vorige week voor Keulen, waar dit voorjaar nog een locatie moet openen. Dit meldt FoodRetail.

CEO Philippe Vorst gaat er vanuit dat de winkels in het eerste jaar verlies opleveren. In Duitsland ontbreekt op dit moment nog een marktleider en daardoor ziet de formule grote kansen. “New York Pizza verwacht ook buiten Nederland de concurrentie aan te kunnen gaan in de zeer competitief bekend staande Duitse pizzamarkt”, aldus een eerder persbericht.

Rotterdam en Amsterdam
In Rotterdam en Amsterdam openen in 2014 vier nieuwe vestigingen, waaronder een nieuw express-format. In totaal denkt de keten dat in Nederland ruimte is voor ‘nog minimaal vijftig locaties’. De teller van het aantal vestigingen in Nederland staat nu op bijna 130.

Boek
Van Vorst verscheen recent het boek ‘De 13 slimste ondernemerstips van Hollands beste pizzabakker’. Daarmee wil de topman ondernemers en managers helpen bij het realiseren van snellere groei en vernieuwing van hun concept.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise