fit20 opent studio in Maastricht

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 20 november 2017 opent personal trainer en franchiseondernemer Nicole Wolfs haar vestiging aan de Wilhelminasingel 127 in Maastricht. Dit is de 112e fit20 studio. De fit20 formule bestaat uit een intensieve personal training van 20 minuten per week. Het concept past bij mensen die weinig tijd of geen zin hebben om iets aan fitness te doen.

fit20 verzorgt training op afspraak onder persoonlijke begeleiding. De trainingsmethode zorgt voor een sterke prikkel op de spieren waardoor het hele lichaam fitter wordt. ”Ik heb sport altijd belangrijk gevonden en ben me – als voormalig zelfstandige in de palliatieve zorg – altijd heel bewust geweest van mijn gezondheid. Ik trainde zo’n twintig tot dertig uur in de week. Het gegeven dat ik nu met 20 minuten hetzelfde bereik moest ik eerst ervaren voordat ik het kon geloven. Maar het is zo! Het werkt! En bij fit20 krijg je een personal trainer en je traint op afspraak. Ik zie alle leeftijden, sportief of niet, jong en oud, alleen of met een vaste duo-partner trainen en wekelijks fitter worden.’’ aldus franchisenemer Nicole Wolfs.

“fit20 werkt voor iedereen én iedereen kan met deze methode trainen en effect behalen. De trainingsmethode laat snel resultaat zien en mensen zijn binnen drie maanden fitter, sterker en soepeler. Wekelijks geef ik mijn klanten een optimale trainingsprikkel waarbij ik let op houding en techniek, maar bijvoorbeeld ook op de ademhaling. Ik kijk er erg naar uit om in Maastricht van start te gaan”, vertelt Wolfs.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website