Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisebeurs Onderneem ‘t 2020 verplaatst wegens coronavirus

De franchisebeurs die gepland stond op donderdag 2 en vrijdag 3 april bij Hart van Holland in Nijkerk, kan door de genomen maatregelen van de overheid niet doorgaan. Dit om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen.

Stichting Onderneem ’t, organisator van Franchisebeurs Onderneem ’t, neemt de gezondheid van haar bezoekers, standhouders en personeel zeer serieus. Daarom zijn de ontwikkelingen bij het RIVM nauwlettend in de gaten gehouden. Stichting Onderneem ’t voegt zich daarom ook bij de verordering die afgelopen zondag is aangekondigd door Premier Rutte en het RIVM.

De Stichting is de afgelopen dagen in contact getreden met de betrokken leveranciers om naar een geschikte oplossing te zoeken. Inmiddels is er een nieuwe datum geprikt: de franchisebeurs zal op 24 en 25 september alsnog de deuren openen.

“Wij zijn verheugd dat we een oplossing hebben gevonden en dat we de beurs alsnog later dit jaar kunnen laten plaatsvinden”, aldus Stichting Onderneem ‘t. “Reeds aangevraagde toegangskaarten blijven overigens gewoon geldig voor de nieuwe beursdatum.”

×