Franchisenemer van het jaar McDonald’s Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Abby de Kam werd onlangs verkozen tot franchisenemer van het jaar van McDonald’s Nederland. Hij ontving deze titel door zijn gedurfde ondernemerschap, dagelijkse betrokkenheid bij zijn vestigingen in Goes Middelburg en Terneuzen en zijn inzet om gasten en medewerkers elke dag weer tevreden te stellen.

Abby de Kam is sinds april 2005 franchisenemer bij McDonald’s. Hij breidde zijn organisatie de afgelopen jaren uit naar drie restaurants in de provincie Zeeland. Naast ondernemer van zijn restaurants zit Abby ook in het landelijk bestuur van de McDonald’s-organisatie.

“Abby de Kam is een toonbeeld van een ondernemende en succesvolle Franchisenemer”, aldus Manu Steijaert, Algemeen Directeur van McDonald’s in Nederland die Abby onlangs de award die hoort bij de titel Franchisenemer van het jaar uitreikte. “Hij representeert als geen ander het merk McDonald’s, het merk dat continu in beweging blijft en vernieuwt met Table Service en versbereide producten om gemak en beleving te bieden met food services innovaties. Het is mooi om te zien dat Abby meedenkt en volop participeert aan deze innovaties. Daarnaast is Abby een echte gastheer, die vele gasten persoonlijk kent. Zo geeft Abby McDonald’s in Zeeland een gezicht”, aldus Manu Steijaert.

“Ik ben blij verrast met deze erkenning”, aldus Abby de Kam. “Als oprechte Zeeuw ben ik zeer verbonden met het mooie Zeeland. Ik ben dan ook erg trots op mijn teams die elke dag weer hun best doen om gasten een goed gevoel te geven over een bezoek aan McDonald’s Goes, Middelburg en Terneuzen. Ik ben dan ook erg blij met de erkenning van ons werk in de vorm van deze titel als Franchisenemer van het Jaar”, aldus De Kam.

Abby de Kam (links) ontvangt de felicitaties uit handen van Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland (rechts)

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website