Harry Bruijniks gaat verder in de raad van commissarissen van Euretco

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Euretco

Harry Bruijniks zal na 10 jaar zijn functie als CEO neerleggen. Binnenkort gaat hij aan de slag bij de raad van commissarissen van de retail serviceorganisatie. Bekende winkelformules en vloerconcepten van Euretco zijn onder andere Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Hubo, Multimate en Decorette.

De topman begon in 2007 bij het bedrijf en heeft onder andere de fusie met Intres en de verkoop van een meerderheidsbelang aan EK servicegroup meegemaakt. Het bedrijf is met 380 medewerkers de grootste retail serviceorganisatie van Nederland. En het werkt samen met zo’n 2.000 ondernemers en franchisenemers.

Het samengaan van Euretco en het Duitse EK servicegroup zorgt ervoor dat er vanaf 1 januari een nieuw bestuur komt. Dit bestuur zal bestaan uit huidig Euretco-cfo Martin Richrath en coo Steve Evers. De directievoorzitter zal van EK servicegroup komen, namelijk Franz-Josef Hasebrink. Susanne Sorg zal met de verantwoordelijkheid voor onder andere het IT de vierde plek invullen.

”Dit resulteert in kortere lijnen, meer efficiency en slagkracht binnen het internationale concurrentieveld”, laat Euretco op RetailNews weten. Door de schaalgrootte zullen er voordelen ontstaan die noodzakelijk zijn gezien de ontwikkelingen binnen de retail.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.