Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Harry Piekema (de AH manager) spreker op Franchise Beurs Onderneem ‘t!, nog drie standplaatsen beschikbaar

Tijdens de Franchise Beurs Onderneem ‘t! zal Harry Piekema, de bekende Albert Heijn manager van de reclames, een presentatie geven. Op donderdag 19 april om 14.00 uur komt Piekema spreken over lichaamstaal, communicatie en ondernemerschap. U kunt zich niet inschrijven voor deze seminar, dus wees er op tijd bij!

Gedurende beide beursdagen (19 & 20 april) zijn er verschillende seminars en presentaties die de bezoekers kunnen bijwonen. Deze sluiten veelal aan op de vier verschillende thema’s die de beurs heeft; Financiering, Ondernemen in Dienstverlening, Internet & Ondernemen en Ondernemen in Food.

“Ieder thema heeft zijn eigen specialist die hier wat over komt vertellen. Naast de vele franchise kansen willen we dat bezoekers goed geïnformeerd weer huiswaarts keren,” aldus Tom Barten van De Nationale Franchise Gids, medeorganisator van de franchisebeurs.

Tenslotte is op vrijdag 20 april om 14.00 uur ook het Ondernemersforum te bezoeken. Een college van drie verschillende franchisenemers uit verschillende branches, waar bezoekers al hun vragen aan kunnen stellen.

“De beursvloer en seminars zijn goed gevuld. We hebben momenteel nog maar drie standplaatsen beschikbaar voor formules en we verwachten een recordaantal bezoekers. Wij kijken er weer enorm naar uit,” aldus Barten.

Beursbezoekers kunnen alle bijeenkomsten gratis bezoeken. Wilt u gratis toegangskaarten voor de beurs? Vraag deze dan aan via de website.

×