Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eerste shop-in-shop HEMA geopend

HEMA heeft in het Londense warenhuis NEXT op Oxford Street, de belangrijkste winkelstraat van Londen haar eerste shop-in-shop geopend. Het is de negende HEMA vestiging in Londen. En ook de eerste keer dat de retailer in een andere winkel trekt.

De NEXT vestiging waar HEMA intrekt wordt gezien als het parade paardje van de NEXT warenhuizen. Het telt twee verdiepingen en heeft een oppervlakte van 73.000 m². Het assortiment zal bestaan uit de categorieën: eten, cadeau, kind en persoonlijke verzorging. Het warenhuis is onlangs nog heropend na een grote verbouwing.

Mogelijk meer shop-in-shops

Afhankelijk van het succes zal HEMA mogelijk meer shop-in-shops openen in de warenhuizen van NEXT. HEMA ontwikkelt zich steeds meer tot een internationaal opererende retailer en lifestylebrand, zegt HEMA directeur internationaal Richard Flint. “We kijken daarom steeds meer naar samenwerkingen met partners en proberen innovatieve concepten uit.” Naast het partnership met NEXT wijst hij op Apparel Group, dat de entree van de retailer in het Midden-Oosten verzorgt.

HEMA internationaal goed ontvangen

HEMA staat internationaal goed bekend; klanten waarderen de uitstraling van de producten en de overzichtelijkheid van de winkels. Zo staan de producten van een soort bij elkaar in plaats van verspreid over de winkel. Bovendien bieden de verschillende afdelingen klanten veel inspiratie en zijn de winkels ruimer opgezet en prettiger om in te winkelen.

×