iDevice+ opent achttiende vestiging in Rotterdam

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op zaterdag 4 november jl. is de achttiende vestiging geopend van de iPhone en iPad reparatieformule iDevice+. De vestiging is geopend door franchisenemer Akshay Paltan en is gevestigd in Rotterdam  aan de Aelbrechtskade 52a.

“Het grote verschil ten opzichte van andere aanbieders is dat iDevice+ uitsluitend werkt met gediplomeerde en gecertificeerde reparateurs en repareert met voornamelijk originele onderdelen en voor iPhones ‘Klaar terwijl u wacht service’ biedt. Desondanks zijn de prijzen zeer concurrerend. Op al onze reparaties krijgt de klant 6 maanden garantie. Dat is voor ons makkelijk te doen daar wij achter onze gediplomeerde reparateurs staan en weten dat zij de reparatie professioneel hebben uitgevoerd met kwalitatieve onderdelen” aldus de Rotterdamse eigenaar Akshay Paltan.

De meest voorkomende reparaties ziet er al jaren als volgt uit:

  • Gebroken/gebarsten scherm
  • Vervangen accu door slijtage
  • Waterschade

“De afgelopen maanden hebben we een enorme groei meegemaakt en ook voor de komende maanden staan er nog een aantal openingen gepland. Daarnaast lopen er nog diverse gesprekken voor andere locaties. Maar toch zijn we nog altijd op zoek naar ondernemende mensen die toe zijn aan een uitdaging tegen een uitstekend uurtarief.” aldus formule manager Raymond Koetsier.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.