Kvik lanceert nieuwe franchise website

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Kvik wil hiermee aspirant ondernemers prikkelen en informeren over de mogelijkheden die de Deense keukenformule biedt. Het gaat goed met de keukenbranche en dat zorgt ervoor dat de formule mikt op expansie.

Sinds vorig jaar zit er weer groei in het aantal verkochte keukens, merkt ook Kvik. “2014 was een prima jaar en 2015 is nog beter”, stelt Marco van den Bosch, franchisegever Kvik. In 2015 is het aantal verkochte keukens met 8% gestegen ten opzichte van 2014.

De nieuwe website biedt ondernemers een kijk in de keuken(s) van Kvik. Er kan gelezen worden over de missie en doelstellingen, het model, het concept en meer. Daarnaast springt de website ook meer in op de achtergrond en geschiedenis van de formule. “We hopen mensen te enthousiasmeren voor Kvik door ze ons verhaal te vertellen. The story of Kvik toont onze kracht” aldus Van den Bosch.

Ook heeft de formule op de website een lijst met regio’s waar ze nieuwe ondernemers zoeken. “We willen op korte termijn een vestiging starten in deze gebieden. We kunnen ondernemers ondersteunen van A tot Z in het startproces binnen deze gebieden.”

De vernieuwde website is te bezichtigen via http://franchisenemers.kvik.nl/

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.