Multicopy terug in de regio Tilburg

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Multicopy The Communication Company is weer terug in de regio Tilburg. De Multicopy is gevestigd in de leerfabriek aan de Almijstraat 14 in Oisterwijk.

Franchisenemers Sharon Wurms en Gert Jan ten Klei zien volop kansen in deze regio. “Zeker nu de recessie voorbij is, liggen er weer volop kansen voor het MKB en organisaties om te groeien. Maar niets is meer wat het was. Ook de communicatie niet. Juist daarom is er behoefte aan communicatiebedrijven die laagdrempelig een totaalpakket aan moderne, innovatieve communicatiediensten bieden. En dat is precies wat wij doen als Multicopy The Communication Company”, aldus ten Klei.

Multicopy verzorgt naast het gewone printwerk ook advies, design, direct mails, websites en apps. Wurms licht toe: “Om op te vallen tussen de concurrenten moet je gezien worden. Wij maken bijvoorbeeld gevelreclame, autobelettering en carwraps, vlaggen, banners en zelfs complete presentatiewanden en beursstands. We leveren bedrijfskleding en promotionele artikelen en printen zelfs in 3D voor zakelijke toepassingen.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.