Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe vestiging Subway in Roosendaal

Deze week is er een nieuwe vestiging van Subway geopend in Roosendaal. Franchisenemer Clement van Droffelaar is de eigenaar van het filiaal gelegen langs de A17 afslag 20 op industrieterrein Borchwerf.

Het nieuwe restaurant is zeven dagen per week geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Van Droffelaar is heel enthousiast over de locatie van zijn eerste vestiging. “De ideale voedingsbodem voor een SUBWAY® store. Over ons deel van de A17 rijden dagelijks
53.000 auto’s en voor de deur kan de gast gratis parkeren. Natuurlijk rekenen we ook op veel toeloop van mensen die binnen het industrieterrein werken en van zakenmensen die op bezoek komen of langsrijden. Met mijn team heb ik er veel zin in gasten kennis te laten maken met de lekkerste sandwiches ter wereld!”

Ook is van Droffelaar is erg te spreken over Subway. “Het concept is goed doordacht, staat als een huis en heeft een goed imago. Je hoort ook van mensen die in het buitenland met SUBWAY in aanraking zijn gekomen, dat ze blij zijn wanneer er in hun omgeving ook een store wordt geopend. Ik ben blij met de kans om deze beproefde formule hierverder te mogen uitrollen. Met goede ondersteuning vanuit de organisatie, terwijl je als ondernemer wel helemaal jezelf kunt zijn!”

Hiermee komt het aantal Subway-restaurants in Nederland op een totaal van 151.