Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ondernemen? Laat je informeren over franchise op Franchisebeurs Onderneem ‘t!

De jaarlijkse Franchisebeurs Onderneem ‘t! vindt dit jaar in aangepaste vorm plaats op donderdag 24 & vrijdag 25 september a.s. Wederom op het terrein van Hart van Holland in Nijkerk. Er zullen tientallen franchiseformules aanwezig zijn en het is vanaf heden weer mogelijk om je gratis voor te registreren voor een toegangsbewijs.
Nieuwe formules aanwezig op de beursvloer

De Franchisebeurs 2020 zal zowel een aantal formules van afgelopen jaar weer mogen verwelkomen, als een aantal nieuwe deelnemers welkom heten.

Een deel van de terugkerende deelnemers zijn: Anytime Fitness, De Beren, Kwalitaria, Taco Mundo, Mitra, 30ml Coffee Roasters, Bailine, fit20, FEBO, Fortune Coffee en Tubz.

Daarnaast maken ook een aantal interessante nieuwkomers hun opwachting: Optie1, Trendhopper, Budget Home Stores, Husse, Regus, Monsieur Saucisson, HIFI Klubben, Fixtel en NR1 Webshops. Bekijk hier alle deelnemers.

Proeven en proberen bij franchiseformules

Net als vorig jaar kunnen de bezoekers van de beurs weer veel proeven en ervaren op de franchisebeurs. Beide dagen zijn gevuld met seminars van prominente formules, proeverijen van o.a. MultiVlaai, 30ml, Fortune Coffee en 3D-ervaringen van diverse formules.

Daarnaast zijn er inmiddels ruim 40 formules aanwezig waarmee u als oriënterend ondernemer in gesprek kan gaan en u kan laten informeren over de mogelijkheden van franchise.

Gratis kaarten bij voorregistratie

Momenteel is het voor geïnteresseerden mogelijk én verplicht om gratis voor te registeren voor een bezoekje aan de franchisebeurs. De organisatie heeft een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen i.v.m. het coronavirus. Klik hier voor een actueel overzicht van de maatregelen voor een veilige beursbezoek.

×