Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren opent twee vestigingen in Amsterdam

Op dinsdag 1 september opent niet alleen het splinternieuwe De Beren restaurant in het pand van de Euroscoop aan het Buikslotermeerplein haar deuren. Ook bezorgrestaurant De Beren Amsterdam-Zuid verwelkomt Amsterdammers en bezoekers aan de stad. Het is niet voor niets dat de vestigingen in de hoofdstad zich hier bevinden. “Met een locatie in het noorden én het zuiden kunnen álle Amsterdammers genieten van de sfeervolle Beren beleving. Zowel in het De Beren restaurant als tijdens een ontspannen avond op de bank”, aldus franchisenemer Yasmin Leemans.
Buikslotermeerplein

Het restaurant aan het Buikslotermeerplein wordt vanaf september gerund door de familie Leemans. Dochter Yasmin zal met haar horecaervaring de drijvende kracht en het gezicht worden van De Beren Amsterdam-Noord. “Het ondernemen is van jongs af aan al meegegeven en de liefde voor eten en drinken is een rode draad binnen onze familie. Het is dan ook niet gek dat ik op dit punt ben beland. Samen met mijn team sta ik voor een supermooie uitdaging om heel Amsterdam kennis te laten maken met De Beren.”

Amsterdam-Zuid

De Berenliefhebbers die even geen tijd hebben om te tafelen, kunnen vanaf 1 september ook terecht bij bezorgrestaurant De Beren Amsterdam-Zuid. Hoewel deze vestiging tijdelijk gesloten was, heropent het bezorgrestaurant haar deuren tegelijkertijd met het restaurant.

×