QoQo Massage breidt uit in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

QoQo Massage Oostzeedijk franchise

Traditionele Chinese massagetherapieën gecombineerd met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl is de basis van franchiseformule QoQo Massage. QoQo Massage is een professioneel wellness center dat niet alleen helpt bij het verbeteren van de fysieke conditie van de klant, maar ook de mentale fitheid.

De formule is door franchisegever Robert Reijnders opgericht in 2012. Samen met zijn vrouw, tevens professionele masseuse, zorgen ze voor het waarborgen van de kwaliteit. De formule staat lijnrecht tegenover de negatieve clichés die er in de branche zijn en werkt uitsluitend met getrainde professionele masseurs .

Op het moment beschikt QoQo Massage over vier eigen en zes franchise vestigingen. De formule streeft naar een landelijke dekking en is op zoek naar franchisenemers.

QoQo Massage zoekt naar ondernemers die ervan houden om mensen te verzorgen. Ervaring met masseren is niet vereist, maar een passie voor het vak en het ondernemen wel. U kunt als franchisenemer ervoor kiezen om zelf te gaan masseren met een aantal personeelsleden, of om enkel de vestiging aan te sturen. U ontvangt voorafgaand een uitgebreide training en stage om kennis te maken met alle facetten.

Klik hier om vrijblijvend meer informatie aan te vragen over het ondernemen met QoQo Massage.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website