Smulwereld stopt met uitbreiden

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseonderneming Franchise Friendly Concepts gaat niet meer op zoek naar nieuwe franchisenemers voor nieuwe vestigingen. De onderneming houdt zich dus niet meer bezig met acquisitie op de Smulwereld-formule. Smulwereld is een franchiseformule van het formulehuis FFC. Bas Holshuisen, directeur van FFC, geeft dit aan in een interview met vakblad Snackkoerier. Het Smulwereldconcept bestaat nu uit ongeveer twintig cafetaria’s, maar onlangs is bekend gemaakt dat daar dus geen nieuwe meer bij komen. FFC is behalve van Smulwereld ook eigenaar van Kwalitaria.

‘Een deel van de Smulwereld-franchisenemers kiest inmiddels heel bewust voor Kwalitaria, omdat deze jas hen beter past. Een deel doet dat ook niet en daar blijven we gewoon de support voor leveren die we hebben afgesproken’, aldus Bas Holshuisen.

FFC is de grootste zelfstandige food franchise organisatie in Nederland met meer dan honderdvijftig aangesloten franchisenemers die behoren tot de formules Smulwereld, Kwalitaria en Cookers. Elke formule is volledig toegespitst op een verschillende doelgroep en een ander marktsegment.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.