Spar City nu ook in Gouda

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 12 juli jl. is in Gouda een nieuwe Spar City geopend. Aan het Stationsplein zal ondernemer Robin Hut de vestiging onder zijn hoede nemen. “Ik heb enorm veel zin in deze mooie uitdaging.”

In de afgelopen 6 jaar was Hut supermarktmanager bij Albert Heijn. “Een periode waarin ik veel kennis heb opgebouwd over het managen van een winkel binnen een markt, die alsmaar in beweging is.” Hut heeft bewust gekozen voor de City-formule van Spar. “Binnen deze formule zie ik er naar uit om gastheerschap en mijn retailkennis te combineren en tegelijkertijd mezelf nog verder te ontwikkelen. Ik ben blij met deze geweldige kans.”

Spar ziet in Nederland ruimte voor ruim 100 City’s. De eerste vestiging opende in oktober 2010 aan de Glashaven in Rotterdam. Spar verwacht dat eind dit jaar 50 City’s open zullen zijn.

Naast het City concept en de reguliere buurtwinkels, heeft Spar ook de concepten Spar Enjoy (recreatiewinkels), Spar University (universiteitswinkels) en Spar Express (tankstations). Interesse om ook een Spar te openen? Klik hier voor meer informatie.

Op de foto: Spar City Schiedam

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.