Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express Wormerveer heropend met nieuwe franchisenemer

Na een forse verbouwing van een paar weken is het Spare Rib Express bezorgrestaurant in Wormerveer weer heropend in de vernieuwde huisstijl van de franchiseformule. Nieuwe franchisenemer Jordy Grijpink is vol enthousiasme gestart.

Spare Rib Express Wormerveer van Bart Wieringa was ruim twintig jaar geleden één van de eerste bezorgrestaurants van de franchiseformule. In juni nam franchisenemer Jordy Grijpink de locatie over en werd zowel de keuken als de winkel onder handen genomen tijdens een forse verbouwing van ruim vier weken.

“Tijdens de coronapandemie keek ik rond naar nieuwe ondernemingsmogelijkheden en zodoende kwam ik bij Spare Rib Express terecht. Ik dacht altijd dat de instap binnen een franchiseorganisatie hoger lag, waardoor het voor mij onhaalbaar leek maar dat viel Bij Spare Rib Express aanzienlijk mee”, aldus Jordy.

Onlangs was de opening van het vernieuwde bezorgrestaurant in Wormerveer. “Voor de start heb ik meegedraaid bij andere Spare Rib Express bezorgrestaurants en tijdens de eerste weken van de opening van mijn eigen locatie werd ik goed begeleid. Spare Rib Express kijkt wat voor franchisenemer je bent en gaat van daaruit met je aan de slag zodat je zo goed mogelijk voorbereid bent om zelfstandig je restaurant te draaien.”

 

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over franchisen bij Spare Rib Express![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×