Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchiseformule Amberrosia aanwezig op Franchisebeurs Onderneem ‘t! 2021

Franchiseformule Amberrosia heeft haar deelname aan de Franchisebeurs Onderneem ‘t! van 23 en 24 september a.s. bevestigd. De franchiseformule werd in 2008 gestart door Jim en Nelleke Rustveld en telt drie vestigingen. Amberrosia was in 2016 voor het eerst standhouder op dé franchisebeurs van Nederland. “Onze vorige deelname aan de franchisebeurs was goed bevallen. We hebben er goede gesprekken gehad en het was een goede zet om met een franchisenemer op de beurs te staan. Kandidaten kregen zo informatie en inspiratie van een collega-franchiseondernemer”, aldus Jim Rustveld, franchisegever en eigenaar van de franchiseformule.

De formule kenmerkt zich door een unieke combinatie van (flexibele) kinderopvang en het op een speelse wijze in beweging brengen van het kind. “Naast sport, spel en creativiteit willen wij ernaar streven dat de kinderen zich binnen een kleine groep veilig en geborgen voelen”, aldus Rustveld. Amberrosia heeft in het begin van haar bestaan er bewust voor gekozen om een goede franchiseformule op te starten en te beginnen met één franchisevestiging, inmiddels zijn dit er twee.

Uitbreiding volgens het olievlekprincipe

“Wij streven naar maximaal 20 vestigingen, verdeeld over het land en willen onze formule volgens het olievlekprincipe uitrollen. We willen niet een grote logge organisatie worden maar een kleine familie met één gezamenlijke passie: de beste opvang bieden voor ouder en kind. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er voldoende ruimte en groei voor de vestigingen is.”

Amberrosia heeft in principe diverse locaties tot hun beschikking en zoekt daarom kandidaten om zelfstandig deze locaties te draaien. “Wij komen dus graag in contact met mensen die een eigen kinderopvang willen starten”, aldus Rustveld.

Laatste plekken

Net als Amberrosia als standhouder deelnemen aan de franchisebeurs?

[box]Op de beursvloer zijn nog een paar plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Klik hier voor meer informatie.[/box]
×