Terugblik op Het Nationale Franchise Congres

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Het Nationale Franchise Congres
Donderdag 29 september jl. is in Stadion Galgenwaard te Utrecht de 10e editie van Het Nationale Franchise Congres gehouden. Sprekers waren Joop Wijn van ABN AMRO en Ton van Veen van Jumbo Supermarkten.

Joop Wijn wierp in een boeiend betoog een blik op de toekomst en legde hierbij de nadruk op het belang van kwaliteit. Ton van Veen liet zien hoe groothandel Jumbo zich in vrij korte tijd wist te ontwikkelen tot een belangrijke speler in de supermarktbranche.  

Het congres stond onder leiding van Diana Matroos, nieuwslezer bij de zakenzender RTL Z. ‘De sprekers hebben de hooggespannen verwachtingen meer dan waargemaakt, verder hing er mede door de inzet van de stemkasten veel energie in de zaal, aldus organisator Tiago Jurgens van First Formula.

Het congres werd afgesloten met De Grote Franchise Quiz die gewonnen werd door Michiel Wiersema van Hulpstudent.nl, hij ontving de beker uit de handen van de winnaar van vorig jaar, Jos Burgers, directeur van de NFV.

Ter plekke werd ook door middel van de stemkasten de mening van de deelnemers gevraagd:  maar liefst 88,2% boordeelde het congres als goed tot zeer goed, 70,6% gaf aan volgend jaar beslist weer aanwezig te zijn.

ABN AMRO  GIBO Groep Franchise
Accountview  MKB adviseurs

dinsdag 4 oktober 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.