Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Uitbreiding InstalCenter met twee vestigingen

InstalCenter de Kok in Hoogerheide en InstalCenter Custers in Roermond zijn de twee nieuwe vestigingen voor het installatiebedrijf. Met de komst van deze twee groeit InstalCenter verder door tot een totaal van 45 vestigingen.

InstalCenter de Kok Hoogerheide
Het in Hoogerheide gevestigde installatiebedrijf is een compleet gecertificeerd bedrijf op het gebied van installatietechniek. De werkzaamheden omvatten o.a. dakbedekking, water en gasinstallaties, sanitair, airconditioning, centrale verwarming, zink- en koperwerk, elektra en service en onderhoud. Het bedrijf is actief in de woningbouw, utiliteit en verbouwingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

InstalCenter Custers
Custers Installatie & Sanitair, met vestigingen in Roermond en Venlo, is gespecialiseerd in o.a. de verkoop, verhuur & financiering van cv-ketels. Inclusief een 24-uurs servicedienst voor storing. Daarnaast richten ze zich op het gebied van duurzame energie zodat ze een compleet advies kunnen geven over de mogelijkheden en de kosten van een duurzame installatie. Zoals de naam al aangeeft zijn ze ook actief op het gebied van sanitair. Ze leveren alle merken sanitair & tegels, verrichten alle loodgieters werkzaamheden en verzorgen de complete badkamer renovatie van a tot z.

De services van InstalCenter
Bij InstalCenter komen klanten die op zoek zijn naar een comfortabele en betrouwbare installatie door een gerenommeerd installatiebedrijf. Ook de doe-het-zelvers, die vakkundig advies van de vakman zelf willen en graag werken met kwaliteitsmaterialen, vormen een belangrijke doelgroep voor InstalCenter. Daarnaast is het ook voor de zzp’ers en technische diensten aantrekkelijk om bij InstalCenter aan materialen te komen. De vestigingen zijn  vaak dichtbij en zo wordt voorkomen dat zij bevoorrading hoeven te hebben in de bussen.

De formule van InstalCenter
InstalCenter b.v. is een dochter van IGM Holding b.v. waar ook de retailformules Baderie en Bad in Beeld onder vallen. Een voordeel hiervan is dat je met het  lidmaatschap van InstalCenter als lokale ondernemer ook onderdeel bent van de landelijke bekendheid. Daarnaast biedt InstalCenter een compleet pakket aan communicatiemiddelen. Hierbij kan gedacht worden aan folders, advertenties, radioreclame, internet en seizoensgebonden campagnes. Daarnaast wordt er voor elke vestiging een apart lokaal marketingplan opgesteld om de kracht van de lokale ondernemer te behouden en te versterken.