Uitgelicht: Hypotheekshop Utrecht

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


In oktober 2009 hebben Charles Bos en Sandor Poiesz  hun Hypotheekshop geopend aan de Burgemeester Reigerstraat in Utrecht. We spraken hem hoe het zo is gekomen en hoe het nu gaat.

Hoe ben je zo bij Hypotheekshop terecht gekomen?
Mijn compagnon en ik waren al 10 jaar franchisenemer bij een relatief klein en onbekende partij in Nederland. We wilden toch graag onderdeel van een grotere en bekendere keten worden en kwamen zo in contact met de Hypotheekshop.  Het grote voordeel van Hypotheekshop is dat zij al ingericht waren op het nieuwe beloningssysteem binnen de financiële dienstverlening en je ook duidelijk merkt dat de klant centraal staat.

De hypotheekmarkt lijkt mij op dit moment erg lastig, hoe gaat het?
Het is op dit moment inderdaad een lastige markt, maar dat biedt ook weer kansen! Je ziet dat in deze markt het wel een voordeel heeft om onderdeel uit te maken van een A-merk zoals Hypotheekshop, het wekt een stukje vertrouwen op bij bestaande en potentiële klanten.  Bij Hypotheekshop werken we met een uurtarief. De provisies zijn er uitgehaald en de klant staat dan ook centraal, dit wordt dan ook erg gewaardeerd door de klanten.

Hoe is het contact met de franchisegever?
Goed! We hebben veel contact met het hoofdkantoor en collega franchisenemers. We hebben regelmatig regiovergaderingen en cursussen en daar kun je je ervaringen en kennis mooi delen. De franchisegever is bij vragen altijd bereikbaar en staat altijd voor je klaar!

Bericht uit de nieuwsbrief van dinsdag 19 januari 2010.

 

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website