Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Warmteservice opent nieuwe vestiging in Hillegom

Franchiseformule Warmteservice heeft op 29 september jl. een nieuwe vestiging in Hillegom geopend. Met deze 54ste vestiging kan het familiebedrijf zijn klanten in de regio nog beter bedienen.

De nieuwste vestiging van Warmteservice is geopend aan de Arnoudstraat 20E in Hillegom. Servan Veerkamp, voorheen werkzaam bij de vestiging in Alphen aan den Rijn, neemt de dagelijkse leiding op zich. Veerkamp: “Het is een bijzonder moment. Warmteservice groeit gestaag en we zien met een 54ste vestiging nog volop kansen.”

“Gewoon perfect geregeld”,  Zo luidt de slogan van het familiebedrijf. Naast een uitgebreid assortiment betekent dit een vlekkeloze service en kennis van de meest innovatieve oplossingen. Veerkamp: “We zijn trots op de nieuwe vestiging en staan klaar om onze klanten te helpen met de juiste materialen voor het perfecte eindresultaat.”

Warmteservice verkoopt cv-ketels, (design)radiatoren, vloerverwarming, sanitair en alles wat nodig is om het te installeren. De meeste artikelen van het brede assortiment zijn direct uit voorraad leverbaar. Zo niet, dan kan Warmteservice ze vaak de volgende dag leveren.

Klanten die zelf niet zo handig zijn, geen tijd hebben of wel wat hulp kunnen gebruiken, kunnen terecht bij dochterbedrijf Kluscontact. Dit platform is een initiatief van Warmteservice. Warmteservice is van oudsher een groothandel en heeft een groot netwerk aan zakelijke klanten. Deze zakelijke klanten bieden hun diensten aan op het platform en geven de consument de mogelijkheid een specialist te kiezen die de klus kan uitvoeren.