100+ franchiseformules met elkaar in gesprek

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Meer dan 100 franchisegevers gaan ook dit jaar weer met elkaar in gesprek over allerlei zaken rondom franchise. Tijdens Het Nationale Franchise Congres van 3 oktober a.s. gaan zij onder leiding van dagvoorzitter Marijke Roskam (BNR Radio) met elkaar in gesprek over belangrijke onderwerpen als de Nederlandse Franchise Code. Ook worden er inspirerende seminars gegeven van fit20 en Google Nederland.

“Zestien jaar lang is het congres hét jaarlijkse hoogtepunt voor franchisegevers. Ieder jaar weer is het de grootste bijeenkomst van franchisegevers in Nederland. Er hebben zich inmiddels 130 franchisegevers ingeschreven, er zijn nog maar 4 plaatsen beschikbaar”, aldus organisator Tom Barten van De Nationale Franchise Gids.

“Een terugkerend onderdeel zijn twee sessies van workshops van elk een uur. Het gaat om kleinschalige workshops van maximaal 9 personen. Er is keuze uit vijftien onderwerpen. Eén van de onderwerpen is: ‘Franchisen over de grens’. Onder leiding van Emile Spruijt van Straetus Incasso wordt besproken wat de beste stappen zijn om de formule naar het buitenland te brengen”, aldus Barten.

Nog niet ingeschreven voor het congres? Doe dit dan snel, want er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Klik hier om u in te schrijven en claim nog snel uw toegangsbewijs!

Deelname aan het congres is uitsluitend voor franchise- en formulemanagement.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.